Szynka długo dojrzewająca
jestem fanem tego rodzaju wędlin o brawuś bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.
Opinia dodana 2011-03-11
przez: Anna, Podkowa Leśna
Ocena:

Karczek tradycyjny
Wędliny u Pana Marcina kupuję od około trzech lat. I przez cały ten czas jestem nimi zachwycony. Są rewelacyjnie smaczne. I co ważne, przez wiele dni /a nawet tygodni/ mogą być przechowywane w lodówce nie tracąc swych walorów smakowych i wizualnych. Pseudo wędliny naszprycowane chemią, dostępne w okolicznych sklepach, po takim czasie same wyszłyby z lodówki. Całe szczęście, że już nie muszę ich kupować. A karczek - rewelacja. Pachnący, świeżutki, pyszny. Palce lizać.
Opinia dodana 2010-01-12
przez: Sławomir, Łódź
Ocena:

Kiełbasa markowska
Pyszna kiełbaska zarówno na zimno jak i do grzania! Pobija ją tylko markowska sucha, ale moja podobnie jak u innych Klientów niestety nie dotrwa suszenia, bo nie mogę się oprzeć jej urokowi i zapachowi:) Obsługa też jak zwykle miła i profesjonalna!
Opinia dodana 2010-10-25
przez: Anna, Ruda Śląska
Ocena:

Kiełbasa wiejska
Też się nie mogę nachwalić. Ze wszystkich ta wydaje mi się najlepsza. A ten tłuszczyk wytopiony na dole jelita - toż sam rarytas!
Opinia dodana 2011-01-08
przez: ZDZISŁAWA, KSIĄŻ WIELKI
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Wspaniały smak, same superlatywy. Nie sposób kupować gdzie indziej, jak się spróbuje tych wyrobów. Nie jestem już w stanie zjeść innych wędlin. Zamawiam regularnie u Pana Marcina. Naprawdę wspaniałe produkty :)
Opinia dodana 2010-02-08
przez: Iwona, Będzin
Ocena:

Biała parzona

Kupuję białą kiełbasę i na pewno takiej w sklepie nie znajdziecie. Gorąco polecam

Opinia dodana 2013-03-13
przez: Beata, Bydgoszcz
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Za taką kiełbasę można się dać pociąć w plasterki, "ususzyć" i przyjąć obywatelstwo Markowej.
Opinia dodana 2010-10-26
przez: Dariusz, Zduńska Wola
Ocena:

Polędwica wiejska tradycyjna 1/2 - w połówkach
baaardzo smaczna;chuda i soczysta nic więcej nie trzeba
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Wiesława, Piła
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Niebo w gembie bardzo smaczna polecam.!!!!!!!
Opinia dodana 2009-12-24
przez: Piotr, Kostrzyn Wlkp
Ocena:

Kiełbasa markowska
Rewelacja !!!
Opinia dodana 2010-10-31
przez: Piotr, Działdowo
Ocena:

Kiełbasa wiejska
Bardzo dobra,polecam
Opinia dodana 2008-03-19
przez: Alicja, Gostyń
Ocena:

Kiełbasa wiejska
łamliwaKiełbaska do której się wraca ze smakiem, nigdy nie jest dość. Krucha, świetnie uwędzona, ale nie za twarda, jak na swojską dość chuda, ze smaczkiem co długo się pamięta. Z wyglądu zachęca ciemna pomarszczona delikatna i łatwo skórka (OCZYWIŚCIE JADALNA) jak na wszystkich kiełbasach od Pana Marcina, długo by pisać, ale najlepiej spóbować
Opinia dodana 2007-12-03
przez: Paweł, Charbrowo
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
Poezja smaku to mało, bardzo dziękuję za przypomnienie czasów dzieciństwa, fantastyczny smak i aromat. Dziękuję Panie Marcinie za wspaniałą ucztę i przesympatyczny kontakt telefoniczny. Pozdrawiam Monika,Warszawa
Opinia dodana 2008-12-17
przez: Monika, Piastów
Ocena:

Półgęsek pieczony
rewelacyjny produkt, oryginalny i przepyszny.
Opinia dodana 2010-12-07
przez: Agnieszka, Warszawa
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
pyszna kiełbasa, na pewno jeszcze nie raz pojawi się na moim stole.
Opinia dodana 2010-12-07
przez: Agnieszka, Warszawa
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Wspanialy wyrob. Kupimy na Swieta. A kupujemy dosc regularnie w sklepie Lap-Pol z wysylka do Francji, bo warto ! Dochodzi w trzy dni ! Wspaniala, prawdziwa kielbaska. Dzieci bardzo lubia......Bez tej kielbaski nie byloby Swiat !!!! Panie Marcinie, wielkie dzieki !!!!!!!!!
Opinia dodana 2007-12-01
przez: Andrzej, Moirans
Ocena:

Kiełbasa markowska
Kiełbasa przepyszna! Jak zwykle wyroby sprzedawane w tym sklepie internetowym są bezkonkurencyjne
Opinia dodana 2008-03-19
przez: Zofia, Wołomin
Ocena:

Kiełbasa markowska
piątka! nawet z plusem. Przepyszna kiełbaska. Zniknęła w mngnieniu oka
Opinia dodana 2007-12-05
przez: Bogdan, Warszawa
Ocena:

Kiełbasa delikatesowa drobiowa
Bardzo smaczna! A jak pachnie! Jestem zachwycona!
Opinia dodana 2011-07-28
przez: Anna, Poznań
Ocena:

Polędwica z pieca
Pychota - bardzo delikatna, chudziutka, jednym słowem smaczna:)
Opinia dodana 2011-02-01
przez: Agnieszka, Warszawa
Ocena:

Kiełbasa wiejska
pychotka :)
Opinia dodana 2010-11-18
przez: Dorota, Gdańsk
Ocena:

Schab pieczony domowy
Doskonały i bardzo smaczny.
Opinia dodana 2008-09-12
przez: Krzysztof, Warszawa
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Polędwica, jak wszystko u Pana Marcina, pyszna, pachnąca i świeża. Ma tylko jedną wadę - ciągle zachęca aby jeszcze jeden plasterek...i zbyt szybko "schodzi".Od ponad trzech lat wędliny kupujemy tylko u Pana Marcina i cały czas dziękujemy losowi, że kiedyś nas "spichnął".
Opinia dodana 2010-02-28
przez: Sławomir, Łódź
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Najlepsze wedliny jakie ostatnio spozywałam.Wysmienite!!!!!!! Bardzo miły kontakt i szybka dostawa.Goraco polecam :):):)
Opinia dodana 2010-02-11
przez: Danuta, Slubice
Ocena:

Kiełbasa markowska
Bardzo smaczna, dobrze przyprawiona, prawdziwa kiełbasa. Dobrze się wysusza i jest jeszcze smaczniejsza. Polecam.
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Anna, Miłoszyce
Ocena:

Biała parzona
Wspaniała kiełbasa, przedewszystkim nie jest tłusta i zachowuje swój rozmiar po parzeniu.Super wyrób.
Opinia dodana 2010-04-01
przez: DANUTA, ŚWIECIE
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
ez zarzutu, warto bylo
Opinia dodana 2011-05-12
przez: BEATA, Gorzów Wlkp.
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Wspaniala kielbasa,smakuje tak jak kielbasa smakowac powinna!POLECAM
Opinia dodana 2011-08-28
przez: Lucyna, Bad Hönningen
Ocena:

Kiełbasa markowska
Przepyszna! Doskonała w smaku, krucha, bardzo polecam!!!
Opinia dodana 2011-01-19
przez: Sylwia, Leszno
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Rewelacja jak kiedyś u babci i dziadka, którzy robili swojskie wyroby gdy przebywałem na wakacjach nie jadłem podobnej długie lata. Tomasz,Gdynia
Opinia dodana 2012-06-07
przez: Tomasz, Gdynia
Ocena:
Skontaktuj się z nami lub
zgłoś problem tutaj

e-mail:
napisz do nas

telefon:
513 188 889 od 9 do 17
607 558 325
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel